maanantai 29. helmikuuta 2016

Yllimaalliset ruusukekisoissa

Olen yrittänyt olla tästä asiasta valittamatta, etenkin koska tiedän itsekin tekeväni tätä, mutta nyt kyllä ärsyttää sen verran, että pakko avata suuni.

Eli kyllä, minulla on ongelma sen kanssa, että ylimaalliset, etenkin ne joiden kaikki taidot ovat jotain 900:n yläpuolella, ovat mukana samoissa ruusukekisoissa muiden hevosten kanssa. Onhan se hirveän kiva niillä ylimaallisilla niitä ruusukkeita kerätä, mutta sitten niillä ei ole hirveän kivaa, jotka haluaisivat todistaa oman kasvatustyönsä tuloksen niin itselleen kuin muillekin saamalla kasvateilleen ne ensimmäiset ruusukkeet. Se vaan ei ihan onnistu edes sillä siihen hommaan oikeasti sopivalla hevosella, kun jokaisessa ruusukekisassa on mukana se +900 taitoinen ylimaallinen.

Joo, ylimaalliset voivat osallistua vain yhteen kaikille avoimeen kisaan päivässä, eli niiden ei kuvittelisi vievän hirveästi ruusukkeita. Valitettavasti se määrä sitten onkin huomattavasti suurempi siinä vaiheessa, kun näitä ylimaallisia on useampi/pelaaja ja vielä monelta eri pelaajalta. Sitten vielä kun yhteen kisaan voi osallistua vain yksi ylimaallinen, jonka takia sitten jokaisessa ruusukekisassa on se yksi.

Tämä ei ehkä aiheuta ongelmaa sellaisissa lajeissa kuten maastoesteet tai cutting, joissa ruusukekisoja on tarjolla paljon, mutta nämä pienemmän suosion kisat, kuten esteratsastus (tällä hetkellä 10 ruusukekilpailua) ja trail (tällä hetkellä 20 ruusukekilpailua) ovat sitten ne ongelmalajit.

Sitä sitten en tiedä, miten tämän ongelman saisi ratkaistua, mutta pakko nyt kyllä myöntää, että omille hermoille tämä alkaa pikkuhiljaa käymään.

tämän hetken tarjonta trailin ruusukekisoista. Älä ota nokkiisi, jos oman ylimaallisesi näät täällä. Tämä ei ole henkilökohtainen valitus kenellekään, eri hevosia näkyy kisoissa joka päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti