lauantai 13. helmikuuta 2016

Ylimaalliset - kannattaako niiden hankkiminen?

Joo, ehkä hieman outo kirjoitus joltain jolla on melkein 30 ylimaallista. Kysymys onkin sitten siinä olenko aina ollut tyytyväinen saamiini ylimaallisiin? Valitettavasti en.

Howrsessa ei tarvitse kovinkaan ahkerasti pyöriä huomatakseen jokaisen tapahtuman yhteydessä käytävän "miksi ylimaallisia ei voi saada ilman passeja" rankutuksen. Jokainen pelaaja tuntuu jonkun ylimaallisen haluavan ja useat ovatkin niistä valmiita maksamaan omia työllä tienattuja eurojaan - minä mukaanlukien. Silti, jos minulta kysytään, eivät monetkaan ylimaalliset ole sen passienkäytön arvoisia ja voi mennä vuosia, ennen kuin ylimaallinen maksaa takaisin siihen käytetyt passit. Jos sinulla ei ole ylimaallista, oletko jäänyt jostain paitsi? Et, olet todennäköisesti vain säästänyt hyvän tukun rahaa ja passeja.

Mutta älkää kuitenkaan ymmärtäkö väärin, en ole millään tavalla ylimaallisia vastaan ja aion tulevaisuudessakin niitä hankkia. Olen kuitenkin sitä mieltä, että ylimaalliset ovat yliarvostettuja.

Otetaan nyt vaikka esimerkiksi joitakin ylimaallisia. Näissä käytän tosin niitä ylimaallisia, joita itse omistan, sillä niistä on tietysti helpoin oma mielipiteensä sanoa.

Jalokivihevosista omistan kaksi, Ametistin ja Akaatin. Molemmat ostin niiden ollessa varatussa myynnissä. Hinta oli muistaakseni jotain 20 passin luokkaa kappaleelta. Valitsin nämä kaksi kaikista myynnissä olleista jalokivihevosista, koska ne vaikuttivat kaikkei hyödyllisimmiltä. Ametisti antaa joka päivä ufon, josta voittaa joko yhden ikääntymispisteen tai timantin. Akaatti taas antaa sattumanvaraisesti joskus timantin.
Yhteensä tämä kaksikko, yhdessä omistamani Granen ja kahden sateenkaarihevosen kanssa eivät tosin ole tuoneet minulle kuin 5 passin edestä timantteja. Eli aika kaukana itsensä takaisin maksamisesta. Nämä kuitenkin ovat olleet minulla syyskuusta 2014

Entäs sitten kiinalaiset ylimaalliset? Tyhmänä menin koko sarjan keräämään. No, onhan se pokaali ihan kiva.
Siinä ne suurimmat hyödyt noista seitsemästä ylimaallisesta olivatkin. Qilinia lukuunottamatta nuo kaikki siis saavat päivittäin 2-6 taitopistettä lisättäväksi haluttuun taitoon tai hevosesta riippuvan edun seuraavaan päivittäiseen päivitykseen asti. Näitä etuja tulee vain todella harvoin, eivätkä ne loppujen lopuksi paljoa hyödytä. Hyödyllisimpänä mainittavana Shenman parannettu mahdollisuus ikääntymispisteiden löytämiseen. Ei kuitenkaan mitään useiden passien arvoista.

Näillä on onneksi ihan hyödyllisiä VIP-etuja, mutta ilman vip-tiliä katuisin näiden hankkimista ja kovasti.


Esimerkkejähän minulla olisi antaa vaikka kuinka paljon, mutta eiköhän pointti jo tuosta näkynyt.

Painotan nyt vielä kuitenkin, että en ole millään tapaa ylimaallisten hankkimista vastaan ja onhan siellä seassa jotain oikeasti hyödyllisiäkin. Aion itsekin varmasti jatkossakin tuhlata palkkani näihin ylimaallisiin, joskin mietin tarkemmin mihin niistä.

Jos joku haluaa jakaa omia mielipiteitään aiheesta, saa sen tehdä kommenteissa joko omalla nimimerkilllään tai nimimerkittömänä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti