keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Hellow

Mukava, että olet eksynyt tänne uuteen blogiini. Tarkoituksena kasata tänne sekalainen kasa kaikkea howrseen liittyvää informaatiota, oli kyse sitten yleisesti pelistä, tapahtumista tai omasta pelaamisestani. Eli sitä mikä milloinkin hyvältä tuntuu. Tarkoituksena kuitenkin jakaa kaikkea lukijoita kiinnostavaa. Tulevaisuuden varalle suunnitteilla on esimerkiksi juttusarjaa eri rotujen bluppaamisesta, mutta muutakin pientä kivaa on varmasti luvassa.

Haluaisin mieluusti kuulla myös mitä te haluaisitte minun täällä kertovan. Eli kaikista ideoista vaan rohkeasti ottamaan yhteyttä minuun howrsen kautta yksityisviestillä!

Ja kukas tätä hommaa siis pyörittää?
Howrsen suomen serverillä nimellä Puppeteer pyörivä aikuispelaaja, joka on peliin totaalisen koukussa ja löytää aina varmasti jostain koulun, työn ja oman hevosen välistä tarpeeksi vapaa-aikaa nettipelin pelaamiseen.
Howrsen pelaamisen aloitin ensimmäisen kerran jo kauan sitten, ennen kuin suomen serveri oli edes perustettu, mutta kyseisellä tilillä pelaamisen olen lopettanut jo ennen nykyisen aloittamista. Eli vaikka profiilissani näkyvä liittymispäivä onkin 27.05.2012, olen howrsea pelannut jo paljon pidempäänkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti