keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Vip-tili

Vip-tili, tuo asia johon howrsella tuntuu olevan hyvinkin vaihtelevia mielipiteitä. Tosin tämän uuden ominaisuuden alkuajan valitukset tuntuvat ainakin suomen serverin puolella vähentyneen paljon. Alkuun ei muusta puhuttukaan kuin siitä, kuinka epäreilu vip-tili on.

Vip-tiliä ei kuka tahansa pysty ostamaan vaan sen saadakseen pitää täyttää tietyt kriteerit: yli 100 passia ostettuna oikealla rahalla tai sijoittuminen 50 parhaan joukkoon seuraavissa tuloksissa:

  • yleistulos
  • pokaalien määrä
  • edellisen kuukauden aikana voitettujen ruusukkeiden määrä
  • hevoskeskuksen mainearvo
  • luomussijoitukset

Näistä edellisen kuukauden aikana voitettujen ruusukkeiden määrä on helpoin toteuttaa, sillä kuun vaihtuessa jo muutamalla voitetulla ruusukkeella on mahdollista päästä tuloslistoille. Etenkin kun nykyään ruusukekisoissa pärjääviä hevosia saa suhteellisen halpaan hintaan ostettua.

VIP-tilin edut

Vip-tilin mukana saa kasan erilaisia etuja. Osan saavat kaikki vip-tililliset pelaajat, mutta kukin pelaaja saa myös itse valita 10 etua 26:sta. Myös tietyt ylimaalliset antavat vip-tilin omaaville pelaajille erillaisia etuja.

mahdollisuus 11 edun valitsemiseen johtuu Shenma-ylimaallisen tuomasta edusta. Kuvassa näkyy myö itselläni tällä hetkellä valittuna olevat edut.




Kannattaako vip-tilin ostaminen?

Valitettavasti tähän en pysty antamaan selvää kyllä tai ei vastausta, vaan se riippuu aivan siitä, mitä itse peliltä haluat. Jos tähtäät parhaiden hevosten kasvattajaksi tai yleistulosten huipulle, suosittelen vip-tiliä sinulle lämpimästi. Jos taas olet rauhallisempi howrseilija ja keskityt rentoon pelailuun tai pokaalien keräämiseen, ei vip-tili välttämättä ole sinua varten. Vip-tilin edut on suunniteltu juurikin pääasiassa kasvatustyön helpottamiseksi.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti